關于我們

|

設為首頁

|

加入收藏

|

資訊
考研動態| 考研常識| 考研報名| 招生簡章 考研經驗|考研分數| 考研復試| 考研調劑
備考
政治指導| 英語指導| 數學指導| 專業課 專碩指導| 考研大綱| 考研真題| 考研問答
文都考研 > 考研備考 > 考研英語 > 列表

2021考研何凱文每日一句:第184句

頭像文都考研

閱覽數

時間2020-08-15 15:22:55

進入8月中下旬,離2021考研越來越近只剩下100多天的時間,何凱文老師雖然現在在全國各地講課但是每日一句依然每天陪伴著大家,下面是何凱文2021考研英語每日一句第184句。

今天的句子:

The normalization of remote working will also have an impact on younger workers who, though digitally native, are also more likely to live in cramped circumstances and miss the kind of formative experiences that happen in a physical workplace. A recent American study found that far more 18- to 24-year-olds felt they were less rather than more productive at home. More broadly, the workplace can function as a valuable place of bonding and creativity, as well as a mixed social space that does people the service of removing them from their online social media bubbles.

思考題:

It can be inferred from the text that____

A. younger people can be more productive at home.

B. workplace can ban the social media bubble.

C. remote working is welcomed by younger people.

D. physical office offers formative experiences

詞匯突破:

Normalization 常態化

remote working 遠程工作

digitally native互聯網原住民

cramped circumstances 束縛性的環境

formative experiences 具有成長意義的經歷

a physical workplace 實體工作環境.

rather than 而不是

productive 效率

bonding 連接

social media bubbles 信息蠶房

句子解析:

第一句:

The normalization of remote working will also have an impact on younger workers who, though digitally native, are also more likely to live in cramped circumstances and miss the kind of formative experiences that happen in a physical workplace.

參考譯文:遠程工作的常態化也將對年輕員工產生影響,他們雖然是數字原著民,但更可能生活在束縛性的環境中,失去工作場所中發生的那種成長經歷。

第二句:

A recent American study found that far more 18- to 24-year-olds felt //they were less rather than more productive at home.

參考譯文:一項最近的美國研究發現,18至24歲之間的人更多地覺得在家辦工的生產效率較低,而不是較高。

第三句:

More broadly, the workplace can function as a valuable place of bonding and creativity, as well as a mixed social space that does people the service of removing them from their online social media bubbles.

參考譯文:更廣泛地講,工作場所是一個能促進聯結和創造力的寶貴場所,同時也是一個混合的社交空間,可以讓人們擺脫線上社交媒體的信息繭房。

思考題解析:

It can be inferred from the text that____

從文章中我們可以得知:

A. younger people can be more productive at home.

年輕人在家會更有效率.

不對!

B. workplace can ban the social media bubble.

工作場所可以禁止信息蠶房

不是禁止(ban)而是幫助人們走出來。

C. remote working is welcomed by younger people.

遠程辦公受到年輕人的歡迎。

不對!年輕人效率也不高!

D. physical office offers formative experiences

實體辦公室提供了成長經歷!

對!對應第一句!

以上就是文都考研小編整理的“何凱文2021考研每日一句:第184句”相關內容,希望對2021考研人有所幫助。

推薦閱讀:

2021考研何凱文每日一句匯總

何凱文每日一句有用嗎?怎么使用?

快給朋友分享吧!

非特殊說明,本文版權原作者,轉載請注明出處

本文地址:http://www.bst360.com/beikao/20008.html
国产主播免费福利视频_国产极品美女视频福利_2020好看的中文乱码字幕